2010. március 10., szerda

Nem szőrözök...




Esküszöm, hogy nem akar fogyni Molly szőre nap mint nap szenvedek vele néha órákon keresztül de mindig ugyanannyi, temérdek szőr, és még mindig óriási a bundája.... nem tudok már mit kezdjek vele, egyszerűen az idegbaj kapkod miatta, mert mellette rettentően hullik neki, és bejöve a házba mindent összeszőröz, azt mondták, hogy fésüléssel ez kiküszöbölhető, de semmi... ráadásul ma még a kefe és a fésű is beletört a szőrébe, így nem tudom mivel fogom a következő napokba rendben tartani. Aztán még a csúcs, hogy a kutya olyan büdös, hogy azt elviselni is nehéz...  

 Egyszerűen mostanság nem akar szót fogadni, bármit mondok neki az egyik fülén be, a másikon ki, és ebből következik, hogy dögbe hempereg, a legbüdösebb állott vízbe fut bele és úszkál, és fogalmam sincs mit kezdjek vele. Ha pórázon sétálok csak vele, az nem megoldás, mert neki és nekem is élvezhetetlen így, és nem is lesz lemozgatva. Pont most jókor jön ez a kezelhetetlen korszak, egyszerűen nem tudom mit csinálják. A bunda problémát meg valószínű, úgy fogom megoldani, hogy felkeresek egy kutya kozmetikust, hát ha ő tud valamit kezdeni a bundájával. Maximum később kapja majd meg az új szettet( póráz,nyakörv, hám) és persze a frizbiket, meg az új macit (szegény Elmo már fej nélkül éli mindennapjait és ki is belelik).
Szóval most eléggé fel van szökve Molly miatt a pumpám, de remélem minél hamarabb túl leszünk ezen a korszakon, mert már nagyon nem bírom, és más sem hiányzik, hogy egy idegroncs legyek pont az írásbeli érettségire, ami már jövőhéten van.

2 megjegyzés:

  1. De jó, csak most leltem meg ezt a blogot! Állandó olvasónak nem lehetne feliratkozni? Üdv: Virág

    VálaszTörlés
  2. Megpróbálom megoldani, nem nagyon ismerem még ki magam a rendszerben itt, de nagyon örülök, hogy ilyen iránt érdeklődsz:)

    VálaszTörlés