2010. május 27., csütörtök

Újra itt :D:D:D

Újra itt vagyok... vagyunk :)

Mollyt ma hazahoztuk, mondjuk már megint kinyalta, harapdálta a combja felett a szőrt, mert megint gombás fertőzése van, már harmadszor amióta nálunk van és fogalmam sincs mitől. Lehet a víztől, ahol fürödni szokott. Lehet, hogy vigye el kivizsgáltatni a vizet, esetleges kórokozókra. Mindegy, a dokinál már voltunk, hoztunk rá egy vízben oldodó tinktúrát. Remélem pár napon belül elmúlik, de már megint hiányzik a szőre az oldalán, és olyan csúnya neki, nem igaz.

A lábát is megmutattuk a dokinak, és szerinte nagyon szépen gyógyult neki, kaptam is egy kenőcsöt, amivel borogassam majd neki, mivel a vérömleny nem lett még nagyon szép, azt mondta még egy 3-4 hétig ne eröltessünk semmilyen nagyobb mozgást. Aztán szép lassan lehet már kezdenünk újra ilyeneket mint a frizbizés, agility persze mértékkel :) És már levelet is írtam a dunaszerdahelyi agility-klub elnökének, hogy állnak az edzésekkel, de sajnos nincs saját pályájuk, azért egy barát klubhoz járnak és felajánlotta, hogy ha tényleg komolyan gondolom akkor szóljak és szívesen magukkal vísznek. :)
Azon gondolkozom, hogy vajon nem-e lenne, hülyeség egy itteni újságban megjelentetni egy cikket az agility-ről, meg a dunaszerdahelyi klubról és a helyzetükről, mivel ők az egyetlen klub itt a Csallóközben és elég sok itt a magyar és ha egy magyar újságban megjelenik erről cikk, esetleg eltudom képzelni, hogy sokan még csatlakoznának esetleg segítenének is :) Mindenesetre ez csak egy ötlet egyelőre, majd még megkérdem az edzőt mit gondol és ha rábólint lehet meg is csinálom :)

Na másik újdonság apukám neki állt az agi akadályok gyártásának :D Jelenleg 4 ugró akadály van már :D

2 megjegyzés:

  1. De jó nektek, lesz saját pályátok! *-* Nekünk nincs hely az udvaron... :(

    VálaszTörlés
  2. Saját pálya azért nem, csak néhány ugró akadály, szlalom a többi meg majd kiderül, szerencsére a hátsó kert 80 m hosszú így ott elfér :)

    VálaszTörlés