2010. február 8., hétfő

Kutyákról és macskákról 1.

*
*
*
Ebben a bejegyzésben egy kevéske adatot írok az kutyámról és társáról :D.

Molly, az én kis vigyori malacom
TK nélküli

Megszületett 2009 június nyolcadik napján, egy hétfői reggel 10 testvérével együtt, 3 szuka közül az egyikként :). A többi kiskutya közt, ő inkább a csöndesebb és lustábbak közé tartozott. Eléggé padhelyzetben voltunk a kiválasztásánál, mivel a három kutyus közül (mivel mindenképp lányt akartunk) nekem a legkisebb, anyukámnak a legnagyobb tetszett meg. Molly-t úgy kimaradt a látószögből, talán azért is, mert fogta magát és befeküdt az asztal alá, még mi a választás dilemmájában voltunk. Aztán, legyen  arany középút elven, a középsőt, azaz Molly-t választottuk :) Nem hiába arany retriever, akkor legyen az arany közép is :D.
Az első hét nekem fertelmes volt, mivel bent aludt a szobámban az ágyam mellett. Aludt?! Inkább bohóckodott, napközben aludt sokat és éjszaka meg hajnali kettő , majd hajnali négy és reggel hatkor az ágyam mellett állt és csaholt, majd mikor felkeltem hozta a labdáját, hogy ugyanmár : "Játszál már velem!"
Azóta megtanulta, hogy éjszaka alszunk, délelőtt pihizünk és délután séta és játék.
Fényképek: 

A nyolchetes kiskutya 


Joe, a macska- Az áldozat

Egyenlőre még ivaros, vérbeli házi cica, nőstény (ne tévesszen meg a neve xD). Tipikus macska:dorombol már csak egy érintésre is, szereti piszkálni a  kutyát- de az őt ne piszkálja, imádja a tüzet( Tüzimádó-ala apukám), megfogja az egeret és hozza mutogatni- "Nííída máár mit fogtam!" és ha még él akkor még játszik is vele. 
A cicus nem sokkal nagyapám halála előtt került hozzánk, akinek a halála hirtelen volt. Véletlenségből nagyapámat "Macskának hívták" így érdekesen alakult a cicával az élet. Még Molly előtt került hozzánk és elég sok kényeztetésben volt része, mondhatni nagyúra volt a háznak,  Molly megérkeztéig


.
- Szeretlek Joe-cica!
- Vidd már innét a nyáuulas orcád!


2 megjegyzés:

  1. ez az egyik kedvenc kéoem töled: http://gallery.site.hu/d/11431653-2/DSCN0408.jpg
    annyira édes rajta Molly

    VálaszTörlés
  2. na szóval, a legfelső, kendős kép :D

    VálaszTörlés